You, the petitioner

De coronapas minimaal tot mei 2022 voor onze veiligheid

29 signatures

Net als in Frankrijk wil de Nederlandse regering het verplichte gebruik van de coronapas uitbreiden. Daardoor is het mogelijk om het normale leven weer op te pakken. Je hoeft alleen je QR-code te tonen en veel wat nu niet kan is dan weer mogelijk. Dus weer naar bioscoop, theater, museum en evenementen. Dit kan, omdat de pas garandeert, dat je met weinig besmette mensen in aanraking zult komen en je ook zelf niet makkelijk anderen zult besmetten. Deze pas is zo belangrijk voor ons, dat deze minimaal tot mei 2022 moet blijven bestaan en uitgebreid moet worden gebruikt.

Petition

We

Burgers bezorgd om corona, onze gezondheid en vrijheid.

 

observe

Dat de coronapas bijdraagt aan onze gezondheid, veiligheid en sociale vrijheid. De sociale vrijheid om een bioscoop, theater, museum of evenement te bezoeken. De vrijheid uit eten te gaan, of een terrasje te pikken. En dat op een zo veilig mogelijke manier.

 

and request

De coronapas op uitgebreide schaal verplicht te stellen op die plekken, waar veel mensen bijeenkomen. De verplichting streng te handhaven. Deze maatregel tot minimaal mei 2022 te laten duren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Lead petitioner:
Hary de Groot 

History

Signatures